1 Απριλίου, 2023

Powerbank φιλικό προς τα παιδιά, Anker PowerCore Kids Battery 10K, Επίσημα Πωλείται στην Ινδονησία

Gadgetren – Η ANKER έφερε επίσημα το νεότερο προϊόν power bank της στην Ινδονησία που ονομάζεται PowerCore Kids Battery 10K, η οποία έχει μεγάλη χωρητικότητα έως και 10.000 mAh.

Επί του παρόντος, η τράπεζα ισχύος PowerCore Kids Battery 10K πωλείται μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι ο επίσημος συνεργάτης της ANKER Indonesia στην Tokopedia με τιμή προσφοράς μόνο 150.000 IDR από την κανονική τιμή των 399.000 IDR. Κάθε αγορά αυτού του power bank για παιδιά παρέχει επίσης εγγύηση για 18 μήνες.

Φυσικά, το PowerCore Kids Battery 10K power bank έχει μπλε εμφάνιση και ζυγίζει 500 γραμμάρια. Το εξωτερικό στρώμα αυτού του power bank είναι επικαλυμμένο με φιλική προς τα παιδιά σιλικόνη χωρίς BPA, η οποία είναι καλή για την παροχή προστασίας, όπως είναι εύκολο να πιάνονται από τα παιδιά, να καθαρίζεται εύκολα και να είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις.

Για την προστασία των παιδιών από τη χρήση powerbank, είτε πρόκειται για φόρτιση, υπερβολικές θερμοκρασίες ή βραχυκυκλώματα, η PowerCore Kids Battery 10K είναι εξοπλισμένη με τυπική προστασία χρήσης από την ANKER, συγκεκριμένα MultiProtect που περιλαμβάνει προηγμένο έλεγχο θερμοκρασίας, προστασία υπερφόρτισης και προστασία βραχυκυκλώματος.

Διαθεσιμότητα θυρών Το PowerCore Kids Battery 10K διαθέτει τρεις θύρες USB, συμπεριλαμβανομένων τύπου Α, τύπου C και τύπου micro. Επιπλέον, αυτό το παιδικό power bank παρέχει λειτουργίες όπως το PowerIQ που επιτρέπει στα παιδιά να φορτίζουν συσκευές ταυτόχρονα με την ίδια ισχύ.

Η φόρτιση της PowerCore Kids Battery 10K υποστηρίζεται ότι μπορεί να επαναφορτιστεί από 0 τοις εκατό έως 100 τοις εκατό σε 3,5 ώρες με την υποστήριξη της λειτουργίας Power Delivery. Αυτό το power bank μπορεί επίσης να φορτίσει διάφορα παιδικά gadget, όπως tablet και κινητά τηλέφωνα.

Παιδική μπαταρία Anker PowerCore 10K

Σύμφωνα με την ANKER Indonesia, ο Ridwan Hidayat ως Country Manager είπε ότι ένα power bank που είναι κατάλληλο για τη συνοδεία παιδιών πρέπει να έχει μεγάλη χωρητικότητα ώστε να μπορεί να εξισορροπεί τις δραστηριότητές τους. Ο Ridwan πρόσθεσε ότι τα power bank για παιδιά πρέπει επίσης να υποστηρίζονται από μη επικίνδυνα υλικά.

Για παράδειγμα, όπως να μην είναι κατασκευασμένο από σίδηρο ή μέταλλο, ώστε να μην καταστραφεί εύκολα όταν ένα παιδί πέσει κατά λάθος το power bank ενώ είναι στο σχολείο ή σε ορισμένες δραστηριότητες τόσο έξω από το σπίτι όσο και στο σπίτι. Δεδομένων των αναγκών των παιδιών που σχετίζονται με την ολοένα αυξανόμενη χρήση gadget που δεν προορίζονται μόνο για επικοινωνία αλλά και για παιχνίδι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό θα εξαντλήσει επίσης γρήγορα την μπαταρία του gadget τους. “Τα παιχνίδια με υψηλά γραφικά που καταλαμβάνουν πολλή μνήμη, για να μην αναφέρουμε το χόμπι τους για τη λήψη φωτογραφιών και την εγγραφή βίντεο, καθώς και μια ευρεία οθόνη κινητού τηλεφώνου για άνετη ροή στο YouTube, απαιτούν το κινητό που χρησιμοποιείται να έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας.” αυτός είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *