25 Μαρτίου, 2023

realme C30s – Πιο άνετο και πιο κομψό για κάθε μέρα

Ανταγωνιζόμενος στην κατηγορία τιμής 1 εκατομμυρίου IDR, η Realme φέρνει ένα πολύ ελκυστικό smartphone στη χώρα που ονομάζεται Realme C30s.

Ακόμη και αυτό το smartphone φέρει το σλόγκαν #PastiStylish, ένα εξελιγμένο κινητό τηλέφωνο εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα την αγορά-στόχο του.

Είναι όμως το C30s πραγματικά τόσο εξελιγμένο; Όσοι από εσάς είστε περίεργοι, μπορείτε να δείτε περισσότερα για το τι το κάνει διαφορετικό από άλλα smartphone της κατηγορίας του.

το realme C30s όσον αφορά τη σχεδίαση φαίνεται εκπληκτικά αρκετά premium παρουσιάζοντας ένα αντιολισθητικό σχέδιο Micro-υφής στο πίσω μέρος. Οι λεπτές πινελιές που διασταυρώνονται κάθετα κάνουν την επιφάνεια να μην γλιστράει, ώστε να αισθάνεται πιο άνετα όταν κρατιέται. Κατάλληλο για χρήστες που χρησιμοποιούν συχνά smartphone ενώ κάνουν άλλες δραστηριότητες.

realme C30s (5)

Το ίδιο το σώμα είναι αρκετά λεπτό με πάχος 8,5 mm και έχει πολύ ακριβές σχήμα ακολουθώντας τις σημερινές τάσεις των smartphone. Ακόμη και η επιφάνεια έχει μια υφή που εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν να είναι κατασκευασμένη από μέταλλο που σίγουρα την κάνει να φαίνεται ελκυστική.

Στο πίσω μέρος, υπάρχει επίσης μια αρκετά μεγάλη μονάδα κάμερας που φαίνεται αρμονική με τη σχεδίαση του αμαξώματος. Διαθέσιμο σε εκδόσεις Stripe Blue και Stripe Black, το βασίλειο C30s φαίνεται κομψό σαν ένα smartphone στην ανώτερη κατηγορία του.

Αυτό ενισχύεται περαιτέρω από την τοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του. Τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα αυτής της κατηγορίας ενσωματώνουν έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος ή μπορεί να μην τον διαθέτουν καθόλου για να κρατούν χαμηλές τις τιμές.

Ωστόσο, είναι διαφορετικό από το βασίλειο του C30, το οποίο είναι το πρώτο που τοποθετεί έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι για ένα smartphone εκατομμυρίων τμημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, η διεξαγωγή βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας θα γίνει ακόμη πιο πρακτική και φυσικά πιο ασφαλής.

realme C30s (6)

Το ξεκλείδωμα της οθόνης ώστε να δίνει έμφαση στις ψηφιακές πληρωμές είναι πιο φυσικό, επειδή ο αντίχειρας βρίσκεται ήδη στη σωστή θέση, επομένως δεν χρειάζεται να ψάξετε για την πλάτη ή να αλλάξετε τη θέση του χεριού.

Ο αισθητήρας μπορεί να ανιχνεύσει τα δακτυλικά αποτυπώματα πολύ γρήγορα και μια μεγάλη περιοχή κάνει την τοποθέτηση των δακτύλων πιο ακριβή. Ως αποτέλεσμα, η πρόσβαση στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν είναι περιορισμένη και εξακολουθεί να είναι εύκολη, δεδομένου ότι το βασίλειο του C30 έχει μια αρκετά ευρεία οθόνη.

Με εμβέλεια έως και 6,5 ίντσες, αυτή η οθόνη smartphone εμφανίζεται σε στυλ mini-drop πλήρους οθόνης που διαθέτει εγκοπή για την μπροστινή κάμερα. Το σχήμα είναι σαν μια σταγόνα νερού, ώστε να μπορεί να παρέχει αναλογία οθόνης προς σώμα έως και 88,7%.

Η οθόνη παρουσιάζει επίσης εικόνες σε ανάλυση HD + 1600 x 720 pixels με επίπεδο φωτεινότητας έως και 400 nits, ώστε να εξακολουθούν να είναι ορατές ακόμα και στον καυτό ήλιο. Η απόλαυση του περιεχομένου που εμφανίζεται γίνεται άνετη χάρη στην ευρεία οθόνη.

realme C30s (4)

Εν τω μεταξύ, σε αυτό το smartphone υπάρχει ένας διάδρομος κουζίνας που τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Octa Core για να εκτελεί το λειτουργικό σύστημα realme UI Go Edition που βασίζεται στο Android 12. Στη συνέχεια, για να συνοδεύσει αυτόν τον επεξεργαστή, η Realme παρουσιάζει δύο παραλλαγές μνήμης που μπορούν να επιλεγούν ανάλογα με τις ανάγκες.

Υπάρχει μια παραλλαγή RAM 3 GB (+3 GB Επέκταση RAM) με αποθηκευτικό χώρο 32 GB και 4 GB RAM (επέκταση + 4 GB RAM) με αποθηκευτικό χώρο 64 GB για την υποστήριξη των σημερινών αναγκών εφαρμογών και πολλαπλών εργασιών.

Όταν δοκιμάστηκε χρησιμοποιώντας το AnTuTu V9, είναι ενδιαφέρον ότι το βασίλειο του C30 σημείωσε 101.309 πόντους, κάτι που είναι αρκετά εκπληκτικό για ένα smartphone με τιμή ενός εκατομμυρίου. Η απόδοση που παρουσιάζεται από μόνη της είναι επαρκής για διάφορες ανάγκες φωτός σε καθημερινές δραστηριότητες.

Realme C30s Performance

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό το smartphone μπορεί να τρέξει το παιχνίδι Mobile Legends με το επίπεδο των ρυθμίσεων γραφικών σε High και HD Mode ενεργό αρκετά καλά.

Εν τω μεταξύ, όσον αφορά τους πόρους, η μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh πιστεύεται ότι είναι η ενέργεια ζωής της σφαίρας του C30. Η χωρητικότητα είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά για την υπολογιστική απόδοση που παρουσιάζεται σε smartphone αυτής της κατηγορίας.

Κατά τη δοκιμή χρησιμοποιώντας το PCMark για Android με ρύθμιση παραμέτρων φωτεινότητας οθόνης 50%, το βασίλειο του C30 κατάφερε να πάρει βαθμολογία 10 ώρες 48 λεπτά. Θα πρέπει να είναι αρκετό για να συνοδεύει δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπαταρία realme C30s

Για την ίδια τη φόρτιση, χρειάζονται περίπου 2 ώρες 36 λεπτά από το προηγούμενο 17% για να γεμίσει ξανά. Στη συσκευασία πωλήσεων, διατίθεται φορτιστής 10W που μπορεί να συνδεθεί μέσω της θύρας micro USB στη σφαίρα του C30.

Ως σύγχρονο smartphone, το βασίλειο του C30s δεν μένει πίσω, εξοπλισμένο με πίσω κάμερα 8MP με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και μπροστινή κάμερα 5MP για ανάγκες selfie. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφία και τις βιντεοκλήσεις.

Photo-Camera-realme-C30s-7

Photo-Camera-realme-C30s-3

Photo-Camera-realme-C30s-6

Photo-Camera-realme-C30s-1

Photo-Camera-realme-C30s-2

Photo-Camera-realme-C30s-5

Οι φωτογραφίες τόσο από την πίσω όσο και από την μπροστινή κάμερα φαίνονται καλά, ειδικά όταν έχετε βέλτιστο φωτισμό. Η ποιότητα της εικόνας είναι σύμφωνη με αυτό που μπορεί κανείς να περιμένει για ένα smartphone αυτής της κατηγορίας τιμής.

Φυσικά, υπάρχουν λειτουργίες όπως το Beautification που μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω τις φωτογραφίες selfie σας. Αλλά αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον, στη λειτουργία Πορτραίτο, υπάρχει διαθέσιμη μια ρύθμιση επιπέδου εικονικού ανοίγματος κλείστρου.

realme C30s (2)

Εκτός από όλα αυτά, η σφαίρα C30s έχει επίσης φέρει Wi-Fi 2,4 GHz, Bluetooth 4.2, υποδοχή ήχου 3,5 mm και μια υποδοχή που υποστηρίζει την εγκατάσταση δύο nano SIM συν μια microSD. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτό το smartphone μπορούν σίγουρα να βοηθήσουν να γίνουν πιο πρακτικές οι καθημερινές δραστηριότητες.

Συνολικά, το βασίλειο του C30 ως το πρώτο smartphone που διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο εκατομμυριοστό τμήμα φαίνεται αρκετά ελκυστικό. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά του κάνουν αυτό το smartphone να προσφέρει μια αξία που μπορούμε να πούμε ότι ξεπερνά την κατηγορία του. Τα Realme C30 μπορούν να αποκτηθούν στην τιμή των 1.399.000 IDR (3GB + 32GB) και 1.599.000 IDR (4GB + 64GB) και μπορούν να αποκτηθούν από τις 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 00:00 WIB στο realme.com και σε διάφορες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *