23 Μαρτίου, 2023

realme C30s Vs realme C30 – Υπάρχει ένας αριθμός προσαρμογών

Gadgetren – Η επιλογή των έξυπνων τηλεφώνων στην αρχική κατηγορία είναι πλέον ολοένα και πιο διαφορετική. Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία realme μόλις έφερε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή που ονομάζεται βασίλειο C30s στην Ινδονησία.

Η ίδια η συσκευή C30s realm είναι ένα άλλο μοντέλο από την οικογένεια του C30 realm που κυκλοφόρησε νωρίτερα. Ως εκ τούτου, ορισμένες πτυχές που φέρουν οι δύο συσκευές έχουν προδιαγραφές που δεν διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.

Όσον αφορά την οθόνη, για παράδειγμα, η συσκευή προσφέρει και πάλι τις ίδιες προδιαγραφές με τη σφαίρα C30. Και οι δύο σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούν πάνελ IPS διαστάσεων 6,5″ με ανάλυση HD + (1600 x 720 pixel).

Αυτές οι συσκευές εξακολουθούν να βασίζονται σε μια αρκετά παρόμοια χωρητικότητα αποθήκευσης ενέργειας. Όπως το βασίλειο C30, μπορούμε να βρούμε μια μπαταρία 5.000 mAh που υποστηρίζεται από τεχνολογία φόρτισης 10W.

Απλώς, υπάρχουν πράγματι αρκετές προσαρμογές, τουλάχιστον η Realme έχει ενσωματώσει ένα διαφορετικό chipset και μια σειρά από νέες δυνατότητες στη σφαίρα του C30. Ακολουθεί μια πιο λεπτομερής εξήγηση για όσους από εσάς σκέφτεστε να το αγοράσετε.

Η διαφορά μεταξύ της σφαίρας C30s και της σφαίρας C30

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο πρώτος παράγοντας διαφοροποίησης των δύο συσκευών που κατασκευάζει η Realme είναι το chipset που χρησιμοποιεί ειδικά η σφαίρα του C30s. Unisoc SC9863A ταχύτητες έως και 1,6 GHz ενώ το βασίλειο C30 χρησιμοποιεί Unisoc T612 έως 1,8 GHz.

realme C30s εναντίον realme C30 - 1

realme C30s

Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο η ταχύτητα που διαφέρει. Αυτά τα δύο βασικά chipsets έχουν επίσης βασική βάση, GPU, και αρκετές εντελώς διαφορετικές τεχνολογίες όπου το Unisoc T612 είναι ελαφρώς ανώτερο.

Το Unisoc T612 έχει αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τη βάση πυρήνων ARM Cortex-A75 και Cortex-A55 σε συνδυασμό με την GPU ARM Mali-G57. Ενώ το Unisoc SC9863A εξακολουθεί να χρησιμοποιεί Cortex-A55 και IMG8322.

Χάρη στο Unisoc T612, το βασίλειο C30 μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει σύνδεση Bluetooth 5.0 που υποστηρίζει τεχνολογία Bluetooth χαμηλής ενέργειας (BLE). Αυτό είναι φυσικά πιο πρόσφατο από το Bluetooth 4.2 που φέρει το Unisoc SC9863A στη σφαίρα του C30.

realme C30s εναντίον realme C30 - 2

realme C30

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η μείωση στις προδιαγραφές chipset αντικαθίσταται από την εγκατάσταση ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη σφαίρα του C30. Επιπλέον, η υλοποίηση είναι αρκετά δελεαστική επειδή ακολουθεί μια τάση που είναι δημοφιλής αυτή τη στιγμή όπου τοποθετεί επίσης έναν αισθητήρα στο κουμπί λειτουργίας.

Εκτός από τις διάφορες πτυχές παραπάνω, το βασίλειο του C30 μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα δίδυμο του βασιλείου του C30. Η κάμερα και τα πρόσθετα στηρίγματα που φέρουν οι δύο συσκευές είναι σχετικά παρόμοια μεταξύ τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *