27 Μαρτίου, 2023

Realme GT Neo 3T εναντίον POCO F4 – Sama-Sama Andalkan Snapdragon

Gadgetren – Όταν ψάχνετε για ένα κινητό τηλέφωνο για να παίξετε παιχνίδια στην τιμή των 5 εκατομμυρίων Rp., μπορούμε φυσικά να εξετάσουμε τις σφαίρες GT ​​Neo 3T και POCO F4 που βασίζονται και οι δύο στον Qualcomm Snapdragon 870.

αυτά τα chipsets επειδή έχει πολύ καλή απόδοση για να χειρίζεται διάφορα είδη επεξεργασίας δεδομένων και γραφικών. Επιπλέον, οι σφαίρες GT ​​Neo 3T και POCO F4 το συνδυάζουν επίσης με μνήμη μεγάλης χωρητικότητας.

Και τα δύο αυτά κινητά τηλέφωνα είναι επίσης εξοπλισμένα με οθόνες AMOLED με ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στα κινούμενα σχέδια της οθόνης να αλλάζουν δυναμικά έως και 120 Hz. Υπάρχει επίσης μια ανθεκτική στις γρατσουνιές επίστρωση Corning Gorilla Glass 5 που είναι έτοιμη να την προστατεύσει.

Όχι μόνο είναι έτοιμα να προσκληθούν να παίξουν παιχνίδια, τα βασίλεια GT Neo 3T και POCO F4 είναι επίσης εξοπλισμένα με πίσω κάμερα πολλαπλών φακών υψηλής ανάλυσης. Και οι δύο έχουν ακόμη παρόμοια διαμόρφωση που αποτελείται από έναν κύριο αισθητήρα 64MP, ευρυγώνιο 8MP και μακροεντολή 2MP.

Ωστόσο, πρέπει ακόμα να εξετάσουμε μερικές από τις διαφορές μεταξύ των δύο κινητών τηλεφώνων πριν προτείνουμε ένα από αυτά. Όσοι από εσάς σκέφτεστε ποια συσκευή είναι πιο κατάλληλη μπορείτε να ακούσετε την παρακάτω περίληψη.

Διαφορά realme GT Neo 3T εναντίον POCO F4

Μία από τις διαφορές μεταξύ των δύο κινητών τηλεφώνων έγκειται στον τομέα της μπροστινής κάμερας. Η συσκευή realme GT Neo 3T εξακολουθεί να διαθέτει φακό ανάλυσης 16MP για να βοηθά τους χρήστες να βγάζουν selfie όταν το POCO F4 βασίζεται ήδη σε έναν αισθητήρα 20MP.

Παρόλο που και οι δύο έχουν ανάλυση Full HD + (2400 x 1080 pixel), τα μεγέθη οθόνης των δύο είναι ελαφρώς διαφορετικά. Το realme GT Neo 3T έχει πάνελ που εκτείνεται έως και 6,62 ίντσες ενώ το POCO F4 είναι 6,67 ίντσες.

realme GT Neo 3T

realme GT Neo 3T

Επιπλέον, η σφαίρα GT Neo 3T χρησιμοποιεί επίσης ενσωματωμένη τεχνολογία αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Ενώ το POCO F4 το καρφίτσωσε στο πλάι μαζί με το κουμπί λειτουργίας.

Οι μπαταρίες που προσφέρονται από τα δύο κινητά τηλέφωνα είναι επίσης αρκετά διαφορετικές. Ενώ το POCO F4 έχει μόνο χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 4.500 mAh, η σφαίρα GT Neo 3T μπορεί να φτάσει τα 5.000 mAh.

ΜΙΚΡΟ F4

ΜΙΚΡΟ F4

Για να αντισταθμιστεί αυτή η ικανότητα, το βασίλειο GT Neo 3T είναι ευτυχώς εξοπλισμένο με τεχνολογία SuperDart Charge 80W. Εν τω μεταξύ, από την άλλη πλευρά, το POCO F4 βασίζεται στη φόρτιση 67W Turbo Charge.

Εξίσου ενδιαφέρον να ληφθεί υπόψη, το POCO F4 προσφέρει αντίθετα πιστοποίηση IP53 ανθεκτικό στο πιτσίλισμα και τη σκόνη. Έτσι μπορεί να είναι πιο αξιόπιστο στην καθημερινή χρήση από το βασίλειο GT Neo 3T, το οποίο δεν το φέρει καθόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *