27 Μαρτίου, 2023

Samsung Galaxy A04s εναντίον Galaxy A03s – Κατηγορία εισόδου για κινητά

Gadgetren – Το Samsung Galaxy A04s είναι ο διάδοχος του Galaxy A03s, το οποίο κυκλοφόρησε προηγουμένως το 2021.

Ως κινητά τηλέφωνα με συνηθισμένες προδιαγραφές, παρουσιάζονται και τα δύο για να γεμίσουν την αγορά για αρχάριους ή αυτούς που μόλις αρχίζουν να χρησιμοποιούν έξυπνα τηλέφωνα.

Ωστόσο, η Samsung φαίνεται να δίνει στο Galaxy A04s μια μεγάλη αναβάθμιση. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, υπάρχουν πολλές πολύ εντυπωσιακές βελτιώσεις που έχουν δοθεί σε αυτό το νέο τηλέφωνο.

Αν και φυσικά το Galaxy A04s εξακολουθεί να μοιάζει με το αδερφάκι του ή εμφανίζεται με αυτοσχέδιο σχεδιασμό, όλες οι λειτουργίες του συνοδεύονται από την πιο πρόσφατη υποστήριξη της δυνατότητας υποστήριξης απορρήτου ασφαλείας Samsung Knox που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμη στις συσκευές εκκίνησης της Samsung.

Διαφορά μεταξύ Samsung Galaxy A04s έναντι Galaxy A03s

Όπως αναφέρθηκε, με την πρώτη ματιά, αυτά τα δύο τηλέφωνα έχουν την ίδια οθόνη με τη μορφή σταγονιδίων νερού με μια μπροστινή κάμερα ανάλυσης 5MP. Η οθόνη έχει επίσης μέγεθος 6,5 ιντσών που έχει ανάλυση HD +.

Αλλά αν κοιτάξετε περαιτέρω, το Galaxy A04s υποστηρίζει ήδη ρυθμό ανανέωσης 90Hz σε σύγκριση με το Galaxy A03s μόνο 60Hz. Εκτός από τη διαμόρφωση της πίσω κάμερας, αν και και οι δύο χρησιμοποιούν τρεις φακούς, το Galaxy A04s διαθέτει μεγάλο κύριο φακό 50MP.

Ενώ το Galaxy A03s υποστηρίζεται μόνο από κύριο φακό 13MP. Τόσο το Galaxy A04s όσο και το Galaxy A03s χρησιμοποιούν επίσης φακό macro 2MP και φακό βάθους 2MP. Εκτός από την υποστήριξη για διαφορετικούς πίσω φακούς, αυτά τα δύο τηλέφωνα τροφοδοτούνται επίσης από διαφορετικά chipset.

Samsung-Galaxy-A04s-1.

Το Galaxy A04s χρησιμοποιεί το chipset Exynos 850 Octa-Core (8nm) της Samsung. Ενώ το Galaxy A03s βασίζεται στο MediaTek Helio P35 Octa-Core (12nm). Και τα δύο συνδυάζονται με 4 GB RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Ωστόσο, το Galaxy A04s διαθέτει μνήμη RAM Plus έως και 4 GB, η οποία επιτρέπει στη μνήμη RAM να έχει συνολική χωρητικότητα 8 GB. Το ίδιο το Galaxy A03s δεν είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες RAM, επομένως πρέπει να εργάζεται σκληρότερα όταν ανοίγει πολλές εφαρμογές.

Ωστόσο, και οι δύο παρέχουν υποδοχή microSD για αύξηση της χωρητικότητας αποθήκευσης έως και 1 TB. Η επόμενη διαφορά είναι στη διεπαφή, το Galaxy A04s εκτελεί ήδη το One UI Core 4.1 που βασίζεται στο Android 12 ενώ το Galaxy A03s εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το One UI Core 3.1 που βασίζεται στο Android 11.

Samsung Galaxy A03s Featurez

Επιπλέον, το Galaxy A04s έχει το πλεονέκτημα ότι υποστηρίζεται από τον φάκελο ασφαλείας Samsung Knox, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποθηκεύουν με μεγαλύτερη ασφάλεια όλες τις μορφές δεδομένων απορρήτου.

Η τελική διαφορά ως προς την τιμή. Το Galaxy A04s κοστολογείται ελαφρώς πιο ακριβό στην κανονική τιμή των 2.099.000 IDR, ενώ το Galaxy A03s μπορεί να αποκτηθεί μόνο για 1.799.000 IDR.

Οι υπόλοιπες, και οι δύο συσκευές χρησιμοποιούν μπαταρία 5.000 mAh εξοπλισμένη με γρήγορη φόρτιση 15 W μέσω USB Type-C. Στη συνέχεια, διατίθενται επίσης 4G-LTE, Dual SIM, WiFi, Bluetooth, GPS και υποδοχή ήχου 3,5 mm. Αλλά η δυνατότητα NFC απουσιάζει και στα δύο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *