27 Μαρτίου, 2023

Samsung Galaxy Tab A7 Lite Επίσημη παραλλαγή WiFi προς πώληση στην Ινδονησία, υπάρχει προσφορά έκπτωσης τιμής

Gadgetren – Η Samsung Electronic Indonesia κυκλοφόρησε το νέο της tablet Galaxy Tab A7 Lite με την παραλλαγή Wi-Fi. Αυτό το νέο tablet πωλείται με ελκυστική προσφορά με τη μορφή έκπτωσης 100.000 Rp. έως τις 26 Ιανουαρίου 2023.

Με κανονική τιμή 1.999.000 IDR, η παραλλαγή WiFi Galaxy Tab A7 Lite κατά τη διάρκεια αυτής της προσφοράς κοστίζει περίπου 1.899.000 IDR φθηνότερα. Αυτή η προσφορά είναι διαθέσιμη στο κανάλι πωλήσεων Samsung.com/id καθώς και το ηλεκτρονικό εμπόριο που είναι ο επίσημος συνεργάτης της Samsung Indonesia στο Shopee.

Το Galaxy Tab A7 Lite WiFi είναι διαθέσιμο σε μία μόνο χρωματική παραλλαγή, δηλαδή Γκρι ή γκρι. Συνοδευόμενο από συνδεσιμότητα Wi-Fi, αυτό το νέο tablet στοχεύει στο τμήμα της αγοράς των παιδιών σχολικής ηλικίας και των οικογενειών για να συνοδεύσει τις διαδικτυακές μαθησιακές τους δραστηριότητες και να απολαύσει την ψυχαγωγία στο σπίτι.

Επιπλέον, το Galaxy Tab A7 Lite WiFi υποστηρίζει και την εφαρμογή Samsung Kids, η οποία προσφέρει εκπαιδευτικά παιχνίδια ενώ παράλληλα δημιουργεί δημιουργικότητα για τα παιδιά. Η εφαρμογή Samsung Kids μπορεί επίσης να διαχειρίζεται απευθείας οι γονείς για επίβλεψη της καθημερινής χρήσης.

Οι γονείς μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία γονικού ελέγχου στο Samsung Kids, η οποία θα δείχνει την κατάσταση της χρήσης μεμονωμένων εφαρμογών, καθώς και ένα χρονόμετρο καθημερινής χρήσης για να περιορίσει τη χρήση του tablet, ώστε να μην παρεμποδίζει τη σχολική εργασία και τον χρόνο ανάπαυσης των παιδιών.

Οι δυνατότητες που είναι ενσωματωμένες στο Galaxy Tab A7 Lite WiFi είναι γενικά οι ίδιες με την παραλλαγή που δεν είναι WiFi που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2021. Αυτή η οθόνη tablet απλώνει γοητεία με μέγεθος 8,7″, ανάλυση WXGA + (1.340 × 800 pixels) και υποστηρίζει τη λειτουργία Eye Comfort Shield για προστασία των ματιών από την έκθεση στο μπλε φως.

  Samsung-Galaxy-Tab-A7-Lite-Wi-Fi-1

Το Octa-Core chipset ως κίνητρο της κουζίνας έχει επίσης ενσωματωθεί στο σώμα αυτής της νέας συσκευής tablet, το οποίο συνδυάζεται με 3 GB RAM και 32 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Η χωρητικότητα αποθήκευσης του tablet Galaxy Tab A7 Lite WiFi μπορεί να επεκταθεί προσθέτοντας μια microSD στην παρεχόμενη υποδοχή.

Ζυγίζει περίπου 366 γραμμάρια και χρησιμοποιεί χωρητικότητα μπαταρίας 5.100 mAh. Η μπαταρία διαθέτει επίσης φόρτιση 15 W. Στον τομέα της φωτογραφίας, το Galaxy Tab A7 Lite WiFi χρησιμοποιεί μπροστινή κάμερα ανάλυσης 2MP. Στη συνέχεια στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα που έχει ανάλυση 8MP.

Όσον αφορά την εγγραφή βίντεο, το tablet Galaxy Tab A7 Lite WiFi είναι σε θέση να παράγει βίντεο με την πίσω κάμερα και να αναπαράγει βίντεο με ανάλυση Full HD (1.920 × 1.080 pixel) στα 30 fps. Παρέχονται και άλλα υποστηρικτικά χαρακτηριστικά, όπως υποδοχή αυτιού 3,5 mm, διπλά στερεοφωνικά ηχεία και Dolby Atmos.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *