21 Μαρτίου, 2023

Samsung Galaxy XCover 5 Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα – Δύσκολο για εξωτερικούς χώρους!

Gadgetren – Για να υποστηρίξει τις υπαίθριες δραστηριότητες πολλών ανθρώπων, η Samsung παρουσίασε το ανθεκτικό της κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Galaxy XCover 5.

Παρόλο που είναι πλέον τάση για κινητά τηλέφωνα με λεπτά πλαίσια γύρω από την οθόνη, το Samsung Galaxy XCover 5 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί οθόνη με μεγάλα πλαίσια στο επάνω και στο κάτω μέρος.

Το πάχος αυτού του κινητού τηλεφώνου είναι επίσης αρκετά μεγάλο φτάνοντας τα 9,2 χιλιοστά, το οποίο φαίνεται να προσαρμόζεται στο σώμα που έχει επικαλυφθεί με αντικραδασμικό προστατευτικό.

Για να μάθετε περισσότερα για το Samsung Galaxy XCover 5, μπορείτε να δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει ως εξής.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Samsung Galaxy XCover 5

Πλεονέκτημα

Εκτός από τη χρήση σώματος με ανθεκτικό προστατευτικό, το Samsung Galaxy XCover 5 διαθέτει πιστοποίηση MIL-STD-810H που αποδεικνύει ότι ήταν ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες, κρούσεις, πτώσεις, υγρασία και πολλά άλλα.

Υπάρχει επίσης μια πιστοποίηση IP68 που αποδεικνύει ότι το Galaxy XCover 5 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό σε βάθος 1,5 μέτρων με μέγιστο χρόνο τα 30 λεπτά. Η ίδια η οθόνη έχει πλάτος 5,3 ιντσών με ανάλυση HD + (1480 x 720 pixels) και τεχνολογία PLS TFT.

Με μπαταρία 3.000 mAh, η Samsung ισχυρίζεται ότι το Galaxy XCover 5 μπορεί να διαρκέσει έως και 56 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής ή έως και 13 ώρες για περιήγηση σε δίκτυα 4G-LTE. Υπάρχει επίσης υποστήριξη για τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης 15 W που μπορεί να φορτίσει γρήγορα.

Samsung Galaxy XCover 5 Outdoor

Στην αριστερή πλευρά υπάρχει ένα ειδικό κουμπί που ονομάζεται κόκκινο XCover Key. Αυτό το κουμπί μπορεί να ρυθμιστεί για πρόσβαση σε λειτουργίες που φυσικά μπορούν να σας διευκολύνουν όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Όταν είναι συνδεδεμένο σε μια εφαρμογή που βασίζεται σε Push-To-Talk, το XCover Key μπορεί να λειτουργήσει ως κουμπί για λήψη και απάντηση κλήσεων, ακριβώς όπως ένα φορητό ραδιόφωνο ή ένα πρακτικό τηλεφωνητή.

Ακόμη και η Samsung έχει κάνει επίσης την μπαταρία αυτής της συσκευής αφαιρούμενη για να διευκολύνει τους χρήστες όταν τελειώνει το ρεύμα και θέλουν να την αντικαταστήσουν με μια εφεδρική μπαταρία, ειδικά όταν κινούνται σε περιοχές όπου η παροχή ρεύματος είναι δύσκολη.

Από τον τομέα της κουζίνας, το Samsung Galaxy XCover 5 είναι εξοπλισμένο με το chipset Exynos 850 (8nm) Octa-Core 2 GHz σε συνδυασμό με 4 GB RAM και 64 GB εσωτερική αποθήκευση.

Samsung Galaxy XCover 5 All

Με τιμή 3.999.000 IDR, το Samsung Galaxy XCover 5 είναι επίσης εξοπλισμένο με υποστήριξη δικτύου 4G-LTE, WiFi, Bluetooth, NFC, λειτουργίες Face Unlock και OneUI 4.1 (Android 12).

Ελλείψεις

Αυτή η συσκευή διαθέτει μόνο μία πίσω κάμερα, χωρίς την παρουσία κάμερας υπερευρείας ή macro κάμερας που βρίσκεται συχνά σε κινητά τηλέφωνα σε αυτό το εύρος τιμών.

Η κάμερα ultrawide μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωτογραφιών σε μεγάλη περιοχή όταν κάνετε υπαίθριες δραστηριότητες όπως βουνά, ποτάμια, καταρράκτες και πολλά άλλα. Ομοίως μια macro κάμερα για λήψη αντικειμένων από κοντινή απόσταση.

Με τιμή 3 εκατομμύρια Rp., το Samsung Galaxy XCover 5 δεν είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν θέλετε να ξεκλειδώσετε γρήγορα την οθόνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *