1 Απριλίου, 2023

Telkomsel Lucky Draw Festival 2022 – Κλήρωση βραβείου αυτοκινήτου Mercedes Benz!

Gadgetren – Καλωσορίζοντας το τέλος του 2022, η Telkomsel παρουσιάζει ξανά ένα ειδικό πρόγραμμα με τίτλο Poin Festival ως εκτίμηση προς τους πελάτες της για ένα χρόνο καθώς και για να καλωσορίσουμε το νέο έτος 2023.

Σε αυτό το πρόγραμμα, η Telkomsel πραγματοποίησε μια τυχερή κλήρωση στην οποία μπορούσαν να συμμετάσχουν όλοι οι πελάτες της Telkomsel στην Ινδονησία.

Για να λάβει μέρος στην Τυχερή Κλήρωση, κάθε χρήστης Telkomsel πρέπει να ανταλλάξει 1 πόντο Telkomsel για να λάβει μια ποικιλία από ελκυστικά δώρα που έχουν παρασχεθεί.

Οι πελάτες μπορούν να ξεκινήσουν από 1 μονάδα Mercedes Benz, 4 μονάδες Honda All New HRV, 5 μονάδες μοτοσικλέτες Vespa LX 125, 2 μονάδες Samsung Galaxy Z Flip4, 3 μονάδες Samsung Galaxy Z Fold4, 8 μονάδες Samsung Galaxy A04, 1.001 παλμοί @ 500. 000 IDR και 998 παλμοί @ 250.000 Rp. Το πρόγραμμα Lucky Draw θα κληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου 2023.

Πριν από τη διεξαγωγή της κλήρωσης έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022, δίνεται χρόνος στους πελάτες της Telkomsel να ανταλλάξουν τους πόντους Telkomsel με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής SMS στην ακόλουθη μορφή: Τα ΒΡΑΒΕΙΑ αποστέλλονται στο 777, μέσω UMB *700#, μέσω της εφαρμογής MyTelkomselκαι στο δικτυακός τόπος Telkomsel.com.

Όχι μόνο αυτό, οι πελάτες μπορούν επίσης να ανταλλάξουν 1 πόντο Telkomsel αγοράζοντας ένα συγκεκριμένο πακέτο το οποίο θα λάβει αυτόματα ένα κουπόνι ή ένα κουπόνι Lucky Draw. Αφού ανταλλάξουν 1 Πόντος Telkomsel, οι πελάτες θα λάβουν μια ειδοποίηση από τον αριθμό 777 που θα τους ενημερώνει ότι έχουν ανταλλάξει 1 Πόντο για να κερδίσουν το έπαθλο του Lucky Draw Festival 2022.

Telkomsel-Poin-Festival-2022

Οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν τους πόντους Telkomsel για περισσότερους από έναν Πόντους την ημέρα και την επόμενη μέρα μπορούν να τους εξαργυρώσουν ξανά εφόσον οι Πόντοι τους είναι ακόμα διαθέσιμοι. Ως πρόταση, είναι καλύτερο να εξαργυρώσετε όλους τους πόντους κατά τη διάρκεια της περιόδου, ώστε να μην λήξουν.

Για να δουν τον αριθμό των Πόντων που έχουν συγκεντρωθεί, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Telkomsel στα κινητά τους τηλέφωνα. Κάθε πόντος που συλλέγεται είναι μια ανταμοιβή ή ένα έπαθλο που λαμβάνεται από κάθε αγορά πιστωτικών προϊόντων, πακέτων και ποσόστωσης Διαδικτύου που αγοράζονται.

Στη διαδικασία της κλήρωσης αργότερα, μπορούμε επίσης να ελέγξουμε την κατάσταση του αν κερδίσαμε ή όχι την Τυχερή Κλήρωση στέλνοντας μια μορφή SMS WIN αποστολή στο 777 ή μέσω της ιστοσελίδας Telkomsel. Εάν είστε τυχεροί, η Telkomsel θα επιβαρυνθεί με τον φόρο δώρου και τα έξοδα διανομής, ώστε οι πελάτες να μην χρεώνονται καθόλου.

Εν τω μεταξύ, τα βραβεία Festival Lucky Draw 2022 θα αρχίσουν να διανέμονται 1 μήνα μετά την επικύρωση του νικητή και τα βραβεία θα παραδοθούν στον πελάτη στο GraPARI που βρίσκεται πλησιέστερα στην κατοικία του πελάτη. Για τη διευκόλυνση της επικύρωσης, οι πελάτες καρτοκινητής αναμένεται να ελέγχουν τα δεδομένα εγγραφής τους μέσω SMS στην ακόλουθη μορφή: ΕΓΓΡΑΦΗ, αποστολή στο 4444.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *