21 Μαρτίου, 2023

Tokopedia Forum START CX F1RST Summit 2022 Πραγματοποιήθηκε με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα

Gadgetren – Μέσω της Ακαδημίας Tokopedia, η Tokopedia φέρεται να διοργανώνει ένα ετήσιο φόρουμ συζήτησης συζητώντας τον ψηφιακό γραμματισμό και την τεχνολογία στο Tokopedia Start Summit για τη δημιουργία νέων ψηφιακών ταλέντων.

Φέτος, η Tokopedia έφερε το Start Summit με θέμα τη στρατηγική για την παροχή καλύτερης εμπειρίας πελατών που παρουσιάζεται απευθείας από διάφορους ειδικούς στους τομείς τους, όπως ηγέτες CX από τις βιομηχανίες τραπεζών, TelCo και Διαδικτύου, καθώς και εκπροσώπους της κυβέρνησης της Ινδονησίας.

Ο Puput Hidayat ως Αντιπρόεδρος Εμπειρίας Προϊόντων και Πωλητών της Tokopedia είπε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στο φόρουμ Start CX First Summit 2022 ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Επίσημος ιστότοπος της Ακαδημίας Tokopedia και δωρεάν.

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσω του Tokopedia Play, του ιστότοπου της Tokopedia Academy, του YouTube Insight Tokopedia και του YouTube Tokopedia από τις 09:00 WIB έως τις 17:00 WIB.

Σε αυτή την εκδήλωση, οι συμμετέχοντες που έχουν εγγραφεί θα μπορούν να λάβουν μέρος σε διάφορα φόρουμ συζητήσεων με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα, ειδικά θα είναι πολύ χρήσιμο για παίκτες MSME που μόλις αρχίζουν να ανοίγουν ένα κατάστημα στην Tokopedia καθώς και παλιούς παίκτες MSME.

Για τους παίκτες MSME που διαπραγματεύονται στο Διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούν να βρουν νέες γνώσεις στο Start CX First Summit, για παράδειγμα πώς να ξεπεράσουν τις αλλαγές στη συμπεριφορά των πελατών και να βελτιώσουν τη στρατηγική πωλήσεών τους τόσο από άποψη τεχνολογίας όσο και μάρκετινγκ.

Από την πλευρά της τεχνολογίας, οι ΜΜΕ που μόλις ξεκινούν μπορούν επίσης να λάβουν πληροφορίες σχετικά με λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεών τους, όπως παρέχονται στην εφαρμογή Tokopedia Seller, συμπεριλαμβανομένων συνομιλιών, στατιστικών καταστημάτων, απόδοσης καταστημάτων, διαφημίσεων και προωθήσεων καταστημάτων και πολλά άλλα.

Tokopedia-CXFirst

Σύμφωνα με τον Rudy Azhary Dalimunthe ως SVP του Sales Operations & Product, η Tokopedia αποκάλυψε ότι ένας πωλητής πρέπει να έχει μεγάλη ενσυναίσθηση για τους πελάτες και επίσης μια αίσθηση ατελείωτης επιθυμίας για μάθηση.

Επομένως, για να βελτιωθεί η ποιότητα της εμπειρίας του πελάτη για αυτόν, υπάρχουν τρία σημαντικά πράγματα που πρέπει επίσης να εφαρμοστούν από τους παράγοντες των ΜΜΕ σύμφωνα με τη στρατηγική της Tokopedia, δηλαδή να εστιάσουν στους πελάτες κατανοώντας πρώτα ποιες είναι οι ανάγκες τους.

«Μετά από αυτό, μπορούμε να πάμε στην αναπτυξιακή νοοτροπία για να βρούμε καινοτομίες που μπορούν να γίνουν διαφορετικά από πριν και πρέπει να γίνουν καλύτερα, να το κάνουμε να συμβεί και να το κάνουμε καλύτερο», είπε.

Εν τω μεταξύ, ο Puput Hidayat δεν αρνείται ότι δεν είναι όλοι οι παίκτες MSME εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, αλλά πολλοί επίσης δεν κατανοούν τα χαρακτηριστικά των πωλητών στην Tokopedia. Με αυτόν τον τρόπο πρέπει να παρέχει ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές ή χαρακτηριστικά που μπορούν να διευκολύνουν την πώληση.

«Συνειδητοποιούμε ότι η επικράτεια της Ινδονησίας είναι πολύ μεγάλη και η αγορά ποικίλλει, επομένως πρέπει να υπάρχουν επιλογές επειδή φιλοξενεί διάφορους τύπους πελατών και πωλητών στην Ινδονησία. Ο λόγος για τον οποίο επιλέγουμε διάφορους τρόπους αλληλεπίδρασης με πελάτες, θέλουμε επίσης να προσεγγίσουμε διάφορους τύπους πωλητών, αλλά εάν το άτομο είναι εξοικειωμένο με την τεχνολογία ή το διαδίκτυο, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσει βοήθεια», εξήγησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *