23 Μαρτίου, 2023

Tri National Quota – Τύποι δεδομένων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρύτερα

Gadgetren – Indosat Hutchison Ooredoo έχει διάφορα είδη προϊόντων κινητής τηλεφωνίας που διατίθεται στην αγορά μέσω του δικτύου Tri σε σχετικά προσιτή τιμή στους πιστούς πελάτες της.

Έχουν επίσης πακέτα internet που αποτελούνται από πολλές επιλογές. Μπορούμε επίσης να το αγοράσουμε με βάση το μέγεθος της ποσόστωσης, την ενεργή περίοδο και διάφορα άλλα πρόσθετα οφέλη.

Η ίδια η υπηρεσία Tri προσφέρει γενικά δύο τύπους πακέτων δεδομένων. Ορισμένοι χρησιμοποιούν ένα σύστημα βάσει ποσοστώσεων ή απεριόριστο διαδίκτυο με όριο δίκαιης χρήσης ή FUP (Πολιτική δίκαιης χρήσης) ως έλεγχο.

Σε ορισμένα πακέτα Διαδικτύου με το σύστημα ποσοστώσεων, αυτή η υπηρεσία που ανήκει στην Indosat Hutchison Ooredoo δυστυχώς εφαρμόζει επίσης ένα σύστημα κοινής χρήσης. Ένα από αυτά ονομάζεται Εθνική Ποσόστωση.

Τι είναι η εθνική ποσόστωση; Ποιες είναι οι απαιτήσεις για τη χρήση του; Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, εδώ είναι μια περαιτέρω εξήγηση σχετικά με αυτό.

Τι είναι η Τριεθνική ποσόστωση;

Το National Quota είναι ένας τύπος δεδομένων από τον τελεστή Tri που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και υπηρεσίες. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε όλα τα δίκτυα που παρέχονται από την Indosat Hutchison Ooredoo, είτε είναι 2G, 3G ή 4G.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γιατί αυτό το όριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 24 ώρες συνεχόμενα χωρίς κοινή χρήση χρόνου. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί επίσης να γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Κυριακή εφόσον είναι ακόμη εντός της περιόδου ισχύος του.

Σε αντίθεση με το Local Quota, η χρήση του National Quota δεν περιορίζεται επίσης από την περιοχή όπου ενεργοποιείται το πακέτο δεδομένων. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στο δίκτυο Tri που είναι εξαπλωμένο σε όλη την Ινδονησία.

Απλώς η χρήση της Εθνικής Ποσόστωσης θα ακολουθεί το σύστημα προτεραιότητας που ισχύει για το δίκτυο Tri. Συνήθως θα χρησιμοποιηθεί το τελευταίο μετά την εξάντληση του τοπικού ορίου και του ποσοστού εφαρμογής από το πακέτο ή δεν είναι έγκυρα.

Σε άλλες γλώσσες, συχνά αναφερόμαστε στην εθνική ποσόστωση ως κανονική ποσόστωση. Μπορούμε να το βρούμε στα περισσότερα πακέτα Διαδικτύου της Tri όπως HAPPY, Combo, Home Quota κ.λπ.

Παρόλο που γενικά η Εθνική Ποσόστωση ισχύει όπως περιγράφεται παραπάνω, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάθε πακέτο Tri internet να έχει τους δικούς του πρόσθετους όρους. Μπορούμε επίσης να το διαβάσουμε στις πληροφορίες που παρέχονται στη σελίδα του προϊόντος όταν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε το προϊόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *