21 Μαρτίου, 2023

Twitch Partners with Xbox για να δώσετε δωρεάν PC Game Pass για 3 μήνες

Gadgetren – Η υπηρεσία περιεχομένου βίντεο Twitch, η οποία είναι δημοφιλής στους παίκτες, συνεργάζεται τώρα με παρόχους παιχνιδιών Xbox για να παρέχει ελκυστικές προσφορές με τη μορφή δωρεάν συνδρομής PC Game Pass για τρεις μήνες.

Η προϋπόθεση είναι ότι οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν ή να εγγραφούν σε δύο περιεχόμενο Twitch ή να δώσουν βραβεία που ισχύουν από τις 3 Νοεμβρίου 2022 έως τις 11 Νοεμβρίου 2022.

Αργότερα οι παίκτες θα λάβουν έναν κωδικό που είναι αποθηκευμένος στο πλαίσιο μηνυμάτων της υπηρεσίας Twitch και θα μπορούν να ανταλλάσσονται αμέσως στην υπηρεσία Xbox για να λάβουν ένα PC Game Pass δωρεάν για τρεις μήνες.

Το όριο για την ανταλλαγή του κωδικού μπορεί να γίνει έως τις 18 Νοεμβρίου 2022 τοπική ώρα. Οι παίκτες παιχνιδιών στην Ινδονησία είναι ενδιαφέροντα ένας από αυτούς που λαμβάνουν αυτήν την προσφορά. Εκτός από την Ινδονησία, το Twitch παρέχει επίσης προσφορές Xbox PC Game Pass σε άλλες χώρες όπως η Ινδία, η Ιαπωνία, η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, η Σιγκαπούρη, η Ταϊλάνδη, η Ταϊβάν και το Βιετνάμ.

Όσον αφορά τα παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν μέσω αυτής της προσφοράς, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν δημοφιλή παιχνίδια όπως το A Plague Tale: Requiem, το Persona 5, καθώς και από προγραμματιστές της Microsoft όπως το Halo Infinite, το Forza Horizon 5 και το Sea of ​​Thieves.

Το ίδιο το Xbox PC Game Pass είναι μια προσφορά συνδρομής που μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα για τους παίκτες παιχνιδιών Xbox. Σε σύγκριση με την αγορά ενός παιχνιδιού σε αρκετά ακριβή τιμή, οι παίκτες που εγγράφονται στο PC Games Pass κάθε μήνα μπορούν πλέον να παίζουν όσα παιχνίδια θέλουν σε πιο προσιτή τιμή, επειδή μπορούν να υποστηρίξουν πολλά παιχνίδια.

Τόσο οι νέοι τίτλοι παιχνιδιών όσο και οι παλιοί τίτλοι μπορούν να παιχτούν μέσω μιας συνδρομής Xbox PC Game Pass. Σύμφωνα με το κόμμα Τράβηγμα Η επίσημη δήλωση στον ιστότοπό της λέει ότι αυτή η προσφορά PC Game Pass είναι απλώς ένας τρόπος για να πειραματιστεί δίνοντας στους χρήστες περισσότερους τρόπους παρακολούθησης και ροής περιεχομένου βίντεο στο Twitch.

“Αυτό είναι ένα πρόσθετο όφελος για όλα όσα λαμβάνουν ήδη οι χρήστες από την εγγραφή τους στους αγαπημένους τους streamers, όπως προσαρμοσμένα emotes, σήματα, πολλαπλασιαστές σημείων καναλιού, έως προβολή χωρίς διαφημίσεις”, είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *