25 Μαρτίου, 2023

vivo CINE MATES Gathering 2022 – Το vivo T1 Series 5G γίνεται το κινητό τηλέφωνο Vivo με τις καλύτερες πωλήσεις το 2022 στην Ινδονησία

Gadgetren – Προς τα τέλη του 2022, η vivo προσκάλεσε επίσημα τα media και τους τεχνολογικούς influencers να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση με τίτλο vivo CINE MATES Gathering 2022: A Year in Review at the Glass House, Jakarta.

Η Alexa Tiara ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Vivo Indonesia άνοιξε την εκδήλωση παρέχοντας μια εξήγηση για τα προγράμματα της Vivo και ποια προϊόντα ήταν παρόντα το 2022 στην Ινδονησία.

Η Alexa εξήγησε ότι από το 2014 τα vivos εισήλθαν στην Ινδονησία, όπου τα vivos στην Ινδονησία μπήκαν στο top 5 το 2017, στο top 3 το 2018, στο top 2 το 2019 και στην 1η θέση το 2020 με βάση τα δεδομένα μιας παγκόσμιας ερευνητικής εταιρείας IDC (International Data Corporation). .

Σύμφωνα με την Alexa, η Vivo το 2022 έχει εκδώσει κινητές καινοτομίες σε προϊόντα AIoT (Τεχνητή Νοημοσύνη & Διαδίκτυο των Πραγμάτων) που είναι έτοιμα να υποστηρίξουν τις καθημερινές δραστηριότητες των χρηστών της.

Η σειρά κινητών τηλεφώνων που κυκλοφόρησε η Vivo είναι επίσης προσαρμοσμένη στις ανάγκες των χρηστών που συνεχίζουν να αναπτύσσονται, ξεκινώντας από την επαγγελματική τεχνολογία κάμερας, μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας, ισχυρές επιδόσεις, premium και κομψά σχέδια, σε διάφορες τιμές.

vivo Infographic

«Η vivo είναι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη που παρέχουν οι πιστοί χρήστες των προϊόντων της, ώστε να γίνει μία από τις σειρές επωνυμιών smartphone στην Ινδονησία εν μέσω πολύ σκληρού ανταγωνισμού στην αγορά», πρόσθεσε η Alexa.

Ως δέσμευση της Vivo για τη βελτίωση της ποιότητας της ινδονησιακής κοινωνίας, η Vivo πραγματοποιεί ένα Πρόγραμμα ΕΚΕ με τίτλο Μαζί για την Ινδονησία με το Mbinudita Water Connection το οποίο δημιουργεί πρόσβαση σε καθαρό νερό και αποχέτευση στην περιοχή Mbidunita, East Sumba, Nusa Tenggara το 2022.

Η Alexa εξήγησε ότι η Vivo Indonesia παρουσίασε 13 κινητά τηλέφωνα 1 ακουστικά TWS (True Wireless Stereo) στην Ινδονησία καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 ξεκινώντας από τη σειρά V (V23 5G, V25 Pro, V25 5G και V25e), Σειρά Y (Y75 5G, Y35, Y22 , Y16 και Y02), T1 Series 5G (T1 5G και T1 Pro 5G), X Series (X80 and X80 Pro) και TWS Air.

«Τα κινητά τηλέφωνα Vivo με τις περισσότερες πωλήσεις το 2022 έπεσαν στα Vivo T1 Series 5G, συγκεκριμένα τα Vivo T1 5G και T1 Pro 5G, επειδή έλαβαν τον υψηλότερο ενθουσιασμό από όλες τις πλατφόρμες πωλήσεων που επέλεξε η Vivo, ξεκινώντας από το Instagram, το TikTok και διάφορα ε. – εμπόριο. », πρόσθεσε η Alexa.

vivo-T1-5G-DiagonalBackHandsOn

vivo T1 5G

Όταν ρωτήθηκε εάν η Vivo θα έφερε αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα στην Ινδονησία, η Alexa αποκάλυψε ότι η Vivo Indonesia στα μέσα του 2022 πραγματοποίησε την Εβδομάδα Τεχνολογίας Vivo 2022, μία από τις οποίες παρουσίαζε ένα κινητό τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη που ονομάζεται Vivo X Fold στο Central Park της Τζακάρτα.

“Ενώ το ίδιο το Vivo X Fold + κυκλοφόρησε παγκοσμίως τον Σεπτέμβριο του 2022. Εάν ένα αναδιπλούμενο κινητό τηλέφωνο θα φέρει ή όχι στην Ινδονησία το 2023, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πρώτα”, πρόσθεσε η Alexa.

«Στο μέλλον, η Vivo Indonesia θα φέρει κινητά τηλέφωνα με βελτιωμένα chipset, υποστήριξη για ταχύτερα δίκτυα 5G, πιο ισχυρές κάμερες και πιο premium σχεδιασμό», κατέληξε η Alexa.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *