23 Μαρτίου, 2023

vivo V25 εναντίον vivo V25 Pro – Ποια είναι η διαφορά;

Gadgetren – Η Vivo Indonesia έφερε δύο κινητά τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας με τη μορφή Vivo V25 και Vivo V25 Pro.

Και τα δύο είναι αρκετά μεγάλα σε τιμή, εκεί όπου το Vivo V25 Pro είναι πιο ακριβό από το Vivo V25. Ακόμα κι έτσι, και οι δύο έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά.

Όπως και στο εσωτερικό, και τα δύο τροφοδοτούνται από ένα chipset 6nm της MediaTek. Ωστόσο, το μοντέλο chipset που χρησιμοποιείται είναι διαφορετικό, το vivo V25 φέρει το Dimensity 900 ενώ το vivo V25 Pro βασίζεται στο Dimensity 1300. Και τα δύο μπορούν να φτάσουν σε δίκτυα 5G.

Άλλες ομοιότητες εντοπίζονται επίσης στην υποστήριξη εκτεταμένων λειτουργιών RAM 3.0 που φτάνουν τα 8 GB και χρωματικές επιλογές που περιλαμβάνουν μαύρο και μπλε. Στη συνέχεια, η διάταξη της πίσω κάμερας έχει επίσης την ίδια διαμόρφωση, μόνο η θέση του φακού macro είναι διαφορετική.

Και οι δύο πίσω κάμερες προσφέρουν κύριο φακό 64MP που υποστηρίζεται από Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας (OIS), ευρυγώνιο φακό 8MP και φακό macro 2MP. Επιπλέον, όσον αφορά τις οθόνες, και οι δύο έχουν επίσης ανάλυση Full HD +, πάνελ AMOLED, HDR10 + και 100% DCI-P3.

Άλλες λειτουργίες όπως το NFC Multifunction έχουν επίσης παρασχεθεί για την υποστήριξη μεθόδων πληρωμής χωρίς μετρητά, τον έλεγχο και τη συμπλήρωση ηλεκτρονικών χρημάτων, τη μεταφορά αρχείων, για χρήση ως κλειδιά σε διαμερίσματα ή σπίτια. Αλλά δυστυχώς και τα δύο δεν είναι εξοπλισμένα με θύρα υποδοχής ήχου 3,5 mm.

Αυτά τα δύο τηλέφωνα έχουν πολλά διαφοροποιητικά που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι, όπως υποστήριξη για το σχεδιασμό του μπροστινού φακού, το μέγεθος της οθόνης, τον ρυθμό ανανέωσης, την ανάλυση της μπροστινής κάμερας, τη χωρητικότητα της μπαταρίας και τις λειτουργίες γρήγορης φόρτισης.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το νέο κινητό τηλέφωνο, οι παρακάτω λεπτομέρειες σχετικά με τις διαφορές μπορεί να είναι ο οδηγός σας για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, είτε πρόκειται για εργασία είτε για διασκέδαση.

Διαφορά μεταξύ vivo V25 έναντι vivo V25 Pro

Το vivo V25 και το vivo V5 Pro φέρουν οθόνες διαφορετικών μεγεθών όπου το vivo V25 έχει οθόνη 6,44 ιντσών, ενώ το vivo V25 Pro έχει μέγεθος οθόνης 6,56 ίντσες. Η σχεδίαση της οθόνης Vivo V25 εμφανίζεται επίσης με σταγόνες νερού ως θέση για την μπροστινή κάμερα 50MP.

Ενώ η σχεδίαση της οθόνης Vivo V25 Pro εμφανίζεται με μια τρύπα διάτρησης που φιλοξενεί μια μπροστινή κάμερα 32 MP. Μπορείτε να δείτε ότι οι μπροστινές κάμερες αυτών των δύο τηλεφώνων έχουν διαφορετικές αναλύσεις, αλλά η έκδοση Pro υποστηρίζεται από μικρότερη ανάλυση από την κανονική έκδοση.

Οθόνη vivo V25 Pro και V25 5G

Αυτό μπορεί να είναι το βλέμμα σας στην επιλογή μεταξύ των δύο. Φυσικά, για όσους αγαπούν τα vlog ή τη δημιουργία περιεχομένου TikTok με μπροστινή κάμερα, η μεγάλη ανάλυση είναι πιο ελπιδοφόρα.

Ένας άλλος παράγοντας διαφοροποίησης έγκειται στον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης όπου το vivo v25 Pro παρέχει πιο ομαλή πλοήγηση περιεχομένου από το vivo V25. Με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μπορείτε να απολαύσετε ψυχαγωγικό περιεχόμενο, όπως παιχνίδια ή απλώς να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και άλλες δραστηριότητες χωρίς παύση.

Εν τω μεταξύ, το Vivo V25 χρησιμοποιεί μόνο ρυθμό ανανέωσης 90Hz, έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα έχει κινούμενες κινήσεις που δεν είναι τόσο ομαλές όσο ο αδερφός του. Παρόλο που και τα δύο μπορούν να φορτιστούν με καλώδιο USB Type C, οι χωρητικότητες των μπαταριών αυτών των δύο τηλεφώνων έχουν επίσης διαφορετικά μεγέθη.

Το vivo V25 Pro έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα 4.830 mAh με γρήγορη φόρτιση 66 W, ενώ το Vivo V25 έχει χωρητικότητα μπαταρίας 4.500 mAh με γρήγορη φόρτιση 44 W. Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να λάβετε υπόψη κατά την αγορά αυτής της συσκευής είναι η χωρητικότητα RAM όπου το Vivo V25 Pro έχει 12 GB σε σύγκριση με το Vivo V25 που είναι μόνο 8 GB.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *