25 Μαρτίου, 2023

vivo V25 Pro Vs vivo V23 Pro – Φέρτε αναβαθμίσεις ή υποβαθμίσεις

Gadgetren – Η κυκλοφορία του vivo V25 Pro είναι πράγματι αρκετά ενδιαφέρουσα. Το νέο κινητό τηλέφωνο είναι επειδή φέρνει μια σειρά από βελτιώσεις σε σύγκριση με το Vivo V23 Pro, το οποίο παρουσιάστηκε πρώτο.

Το κινητό τηλέφωνο vivo φέρνει τουλάχιστον μια οθόνη με πιο ομαλή κινούμενη εικόνα, μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης και νεότερο chipset. Πιο αξιόπιστο λοιπόν.

Δυστυχώς, πίσω από ορισμένες από αυτές τις βελτιώσεις, το Vivo V25 Pro περιόρισε επίσης ορισμένες από τις προδιαγραφές του. Το κινητό τηλέφωνο Vivo V23 Pro μπορεί επομένως να είναι ανώτερο στον τομέα της κάμερας και στην προστασία της οθόνης σε σύγκριση με αυτές τις συσκευές.

Διαφορά μεταξύ vivo V25 Pro έναντι vivo V23 Pro

Με την πρώτη ματιά, οι προδιαγραφές οθόνης που φέρουν τα Vivo V25 Pro και Vivo V23 Pro μοιάζουν πολύ. Και οι δύο βασίζονται σε πάνελ AMOLED διαστάσεων 6,56″ με ανάλυση Full HD + (2376 x 1080 pixel).

Η οθόνη vivo V25 Pro μπορεί να εμφανίσει μόνο πιο ομαλά κινούμενα σχέδια για υποστήριξη περιεχομένου. Το πάνελ που χρησιμοποιεί είναι επειδή έχει ρυθμό ανανέωσης έως και 120Hz ενώ το Vivo V23 Pro είναι μόνο 90Hz.

Αντίθετα, το Vivo V25 Pro δεν είναι εξοπλισμένο με κανένα στρώμα προστασίας οθόνης, επομένως είναι πιο επιρρεπές σε γρατσουνιές. Η συσκευή vivo V23 Pro που γλίστρησε πριν ακόμα κι αν χρησιμοποιούσε ήδη Γυαλί Schott Xensation.

vivo V25 Pro Back

vivo V25 Pro

Για την εκπλήρωση της επεξεργασίας σε κάθε δραστηριότητα χρήστη, το vivo V25 Pro είναι επίσης εξοπλισμένο με MediaTek Dimensity 1300. Πράγματι, δεν υπάρχουν πολλές ενημερώσεις σε σύγκριση με το MediaTek Dimensity 1200 in vivo V23 Pro.

Βασικά, τα δύο chipsets της MediaTek έχουν σχεδόν παρόμοιες προδιαγραφές. Η διαφορά έγκειται ακόμη και στην τεχνολογία MediaTek HyperEngine που χρησιμοποιείται όπου το Dimensity 1300 υποστηρίζει ήδη την έκδοση 5.0 ενώ το Dimensity 1200 εξακολουθεί να είναι 3.0.

Ακόμα κι έτσι, η εμπειρία χρήσης των δύο κινητών θα είναι σίγουρα αρκετά διαφορετική. Επιπλέον, το Vivo παρέχει Vivo V25 Pro και Vivo V23 Pro με υποστήριξη μπαταρίας και πολύ διαφορετικές τεχνολογίες φόρτισης.

Για να καλύψει τις ανάγκες του σε ενέργεια, το Vivo V25 Pro είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4.830 mAh. Φυσικά, μπορεί να παρέχει έναν καθημερινό κύκλο χρήσης με μεγαλύτερη διάρκεια σε σύγκριση με το Vivo V23 Pro που είναι μόνο 4.300 mAh.

Επίσης, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ξεμείνουμε από ρεύμα. Η τεχνολογία φόρτισης FlashCharge 66W στο vivo V25 Pro μπορεί σίγουρα να λειτουργήσει πιο γρήγορα από το 44W FlashCharge του vivo V23 Pro, ώστε η μπαταρία να γεμίσει σε μικρότερη διάρκεια.

vivo-V23-Pro

vivo V23 Pro

Δυστυχώς, ορισμένες από τις παραπάνω βελτιώσεις πρέπει να καλυφθούν με τη μείωση των προδιαγραφών στον τομέα της κάμερας. Το vivo V25 Pro φαίνεται να φέρει λιγότερη υποστήριξη φακού σε πολύ χαμηλότερη ανάλυση.

Η συσκευή vivo V25 Pro σε αυτήν την περίπτωση είναι εξοπλισμένη μόνο με κύρια κάμερα 64MP + ευρυγώνια 8MP + macro 2MP και μονή μπροστινή κάμερα 32MP. Ενώ το vivo V23 Pro έχει διαμόρφωση ευρείας γωνίας 108MP + 8MP + macro 2MP με διπλή μπροστινή κάμερα 50MP + ευρεία γωνία 8MP.

Απλώς, για να βελτιώσει τις δυνατότητές του, το vivo V25 Pro ευτυχώς είναι πλέον εξοπλισμένο με OIS. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών που μπορούμε να τρέχουν πιο σταθερά, ώστε οι φωτογραφίες να μην είναι θολές και το κούνημα στο βίντεο να μην είναι τόσο έντονο.

Μόνο στην Ινδονησία, μόνο το Vivo V25 Pro κυκλοφόρησε επίσημα με τιμή 8.999.000 Rp. Ενώ η οικογένεια vivo V23 φαίνεται να αντιπροσωπεύεται μόνο από ένα κανονικό μοντέλο κινητού τηλεφώνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *