23 Μαρτίου, 2023

Vivo Y02 Δυνατά και Αδυναμίες – Νέα Επιλογή στην Εισαγωγική Κατηγορία

Gadgetren – Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στοχεύουν στην αγορά εισαγωγικής κατηγορίας. Έτσι έχουμε πλέον πολλές επιλογές όταν χρειαζόμαστε μια συσκευή σε προσιτή τιμή.

Η εταιρεία vivo είναι ένας από αυτούς τους κατασκευαστές. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα νέο κινητό τηλέφωνο που ονομάζεται Vivo Y02, το οποίο διατίθεται στην Ινδονησία στην τιμή των 1.499.000 IDR.

Το κινητό τηλέφωνο Vivo Y02 μπορεί επίσης να είναι η σωστή εναλλακτική για όσους από εμάς έχουμε πολύ περιορισμένα κεφάλαια. Αν και σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά πρώτα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Πλεονεκτήματα του vivo Y02

Ακριβώς όπως τα κινητά τηλέφωνα βασικής κατηγορίας που διατίθενται στην αγορά κάτω από 1,5 εκατομμύρια Rp., το Vivo Y02 βασίζεται επίσης στο Android Go Edition ως λειτουργικό του σύστημα. Παρόλο που το Vivo εξακολουθεί να το τυλίγει στη διεπαφή Funtouch OS.

Για όσους από εσάς δεν το έχετε ακούσει, Android Go Edition είναι μια ελαφριά έκδοση του κανονικού Android. Αυτό το λειτουργικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί καλά σε συσκευές που έχουν χαμηλές προδιαγραφές.

Χρησιμοποιώντας αυτό το ελαφρύ λειτουργικό σύστημα, το κινητό τηλέφωνο Vivo Y02 μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο ομαλά. Η χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας μπορεί γενικά να είναι πιο αποτελεσματική από τις συσκευές που βασίζονται σε Android γενικά.

Για τη συσκευή Vivo Y02, η έκδοση που χρησιμοποιείται είναι το Android 12 Go Edition. Αυτό το σύστημα είναι ειδικά τυλιγμένο με τη διεπαφή Funtouch OS 12, η ​​οποία έχει σχεδιαστεί με πολλές προσαρμογές και πρόσθετα χαρακτηριστικά.

ζωντανός Υ02

Εκτός από αυτό το ελαφρύ λειτουργικό σύστημα, το κινητό τηλέφωνο Vivo Y02 έχει επίσης μια αρκετά μεγάλη οθόνη. Το πάνελ εκτείνεται έως και 6,51″ όταν μετράται διαγώνια. Έτσι, η παρακολούθηση βίντεο ή το σερφάρισμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να είναι ακόμα πιο συναρπαστική.

Επιπλέον, αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία χωρητικότητας έως και 5.000 mAh. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, το Vivo Y02 μπορεί να διαρκέσει έως και 18 ώρες για να αναπαράγει συνεχώς βίντεο με ανάλυση HD στο διαδίκτυο.

Με μοναδικό τρόπο, το Vivo προσθέτει επίσης υποστήριξη αντίστροφης φόρτισης για να συμπληρώσει αυτήν την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας. Έτσι, το Vivo Y02 μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση άλλων συσκευών μέσω καλωδίου όπως ένα power bank.

Η νέα σχεδίαση κινητών τηλεφώνων της Vivo δεν είναι επίσης ξεπερασμένη. Συνδυάζοντας ένα λεπτό σχήμα με το Vivo Dynamic Color, το Vivo Y02 μπορεί να είναι μια επιλογή εάν χρειαζόμαστε μια συσκευή υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την αξιοπιστία της χρήσης του κινητού τηλεφώνου. Η συσκευή Vivo Y02 έχει περάσει διάφορα τεστ ποιότητας, όπως γρατσουνιές, δοκιμές πτώσης έως και 32.000 φορές και ακραίες θερμοκρασίες.

Μειονεκτήματα του Vivo Y02

Δυστυχώς, το Vivo Y02 εξακολουθεί να είναι μια συσκευή εισόδου που έχει γενικά διάφορα μειονεκτήματα. Συμπεριλαμβανομένης της κάμερας που φαίνεται κάτω από πολλά κινητά τηλέφωνα της κατηγορίας του.

Το κινητό τηλέφωνο Vivo Y02 σε αυτήν την περίπτωση είναι εξοπλισμένο μόνο με κύρια κάμερα 8MP και μπροστινή κάμερα 5MP. Υπάρχουν αρκετές συσκευές που κυκλοφορούν σε παρόμοιες τιμές παρόλο που έχουν υψηλότερη ανάλυση και μερικές μάλιστα χρησιμοποιούν διπλούς φακούς.

Όταν επιλέγουμε αυτό το κινητό τηλέφωνο, πρέπει επίσης να είμαστε ικανοποιημένοι με τη διεπαφή φόρτισης και τη μεταφορά δεδομένων που εξακολουθεί να βασίζεται στο Micro USB. Τουλάχιστον δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε το καλώδιο αντίστροφα εξαιτίας αυτού.

Η απουσία του αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από το Vivo Y02 είναι επίσης κάτι που πρέπει να σημειωθεί. ευτυχώς το vivo εξακολουθεί να έχει τη δυνατότητα Face Unlock που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο για το ξεκλείδωμα της οθόνης του κινητού τηλεφώνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *