27 Μαρτίου, 2023

vivo Y15s Vs vivo Y12s – Η διαφορά είναι μικρή!

Gadgetren – Τα Vivo Y15s και Vivo Y12s είναι κινητά τηλέφωνα αρχικού επιπέδου που κυκλοφόρησαν στην Ινδονησία το 2021.

Και οι δύο διατίθενται επίσης στην τιμή των 1,9 εκατομμυρίων Rp. ενώ προσφέρουν πολλές δυνατότητες που προσφέρονται στους χρήστες τους.

Όσον αφορά τις οθόνες, και οι δύο φαίνεται να έχουν μεγάλα μεγέθη, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βλέπουν περιεχόμενο ικανοποιητικά. Εν τω μεταξύ, από τον τομέα της φωτογραφίας, τόσο το Vivo Y15s όσο και το Vivo Y12s χρησιμοποιούν δύο πίσω κάμερες και μια μπροστινή κάμερα.

Αυτά τα δύο τηλέφωνα βασικά τροφοδοτούνται επίσης από την ίδια κατηγορία chipset. Πολλά άλλα εξαρτήματα είναι επίσης παρόμοια, όπως η μπαταρία, το λειτουργικό σύστημα και άλλα υποστηρικτικά χαρακτηριστικά. Τι διακρίνει, λοιπόν, αυτά τα δύο κινητά τηλέφωνα αρχικού επιπέδου όταν τα δει κανείς φυσικά μοιάζουν;

Διαφορά μεταξύ vivo Y15s έναντι vivo Y12s

Και τα δύο αυτά τηλέφωνα έχουν την ίδια όψη οθόνης με το μέγεθος οθόνης IPS LCD 6,51 ιντσών με ανάλυση HD + (1600 x 720 pixel). Ωστόσο, το διάφραγμα στην μπροστινή κάμερα των 8MP που είναι ενσωματωμένη στο σημείο πτώσης νερού είναι ελαφρώς διαφορετικό.

Με διάφραγμα f/1,8 MP, η μπροστινή κάμερα του vivo Y12s μπορεί να συλλάβει αυτόματα περισσότερο φως σε σύγκριση με το διάφραγμα f/2.0 του vivo Y15s. Με αυτόν τον τρόπο η μπροστινή κάμερα του Vivo Y12s μπορεί να τραβήξει πιο φωτεινές φωτογραφίες.

Χαρακτηριστικό vivo Y15s

Ενώ και οι δύο πίσω κάμερες χρησιμοποιούν κύριο φακό 13MP με διάφραγμα f/2.2 συν έναν φακό macro για το vivo Y15s και έναν φακό βάθους για το vivo Y12s, και οι δύο είναι 2MP με διάφραγμα f/2.4.

Όσον αφορά την απόδοση του διαδρόμου, και τα δύο βασίζονται σε ένα κατασκευασμένο chipset 12 nm, αλλά το Vivo Y15s χρησιμοποιεί το chipset MediaTek Helio P35 2,3 Ghz ενώ το Vivo Y12s τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 439 2Ghz.

Και τα δύο chipset υποστηρίζονται από 3 GB μνήμης RAM. Από την άλλη πλευρά, η εσωτερική αποθήκευση του Vivo Y15s έχει δύο παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των 32 GB και 64 GB. Αυτό είναι διαφορετικό από το vivo Y12s, το οποίο έχει μόνο μία παραλλαγή, δηλαδή 32 GB. Τόσο το vivo Y15s όσο και το vivo Y12s ευτυχώς παρέχουν υποδοχή microSD έως 1 TB.

ζωντανός Y12s

ζωντανός Y12s

Μια άλλη διαφορά μεταξύ των δύο έγκειται στην επιλογή των χρωμάτων. Ενώ το vivo Y15s προσφέρει χρώματα Mystic Blue και Wave Green, το vivo Y12s προσφέρει χρώματα Glacier Blue και Phantom Black. Ενώ η δεύτερη μπαταρία είναι 5.000mAh η οποία είναι εξοπλισμένη με φόρτιση 10W.

Στη συνέχεια, το λειτουργικό σύστημα Vivo Y15s τρέχει Funtouch OS 11.1 που βασίζεται στο Android 11 Go Edition. Ελαφρώς διαφορετικό, το vivo Y12s τρέχει Funtouch OS 11 που βασίζεται στο Android 11 που είναι πιο ολοκληρωμένο.

Και τα δύο είναι επίσης εξοπλισμένα με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά όπως WiFi, Bluetooth, USB 2.0, GPS, Dual SIM, 4G LTE και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στη δεξιά πλευρά του σώματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *