27 Μαρτίου, 2023

vivo Y16 εναντίον vivo Y15s – Υπάρχουν ενδιαφέρουσες βελτιώσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη

Gadgetren – Με την πρώτη ματιά, το νέο κινητό τηλέφωνο Vivo Y16 μοιάζει με μια αναβαθμισμένη έκδοση του Vivo Y15s που κυκλοφόρησε το 2021 με ομοιότητες και διαφορές.

Και τα δύο κινητά τηλέφωνα διατίθενται στο εμπόριο σε σχετικά ίσες τιμές. Εάν προηγουμένως το Vivo Y15s ήταν διαθέσιμο από 1.699.000 Rp. για 3GB RAM + 32GB μέσα αποθήκευσης, το Vivo Y16 μπορεί να ζητηθεί με χρήματα αξίας 1.799.000 Rp. για παρόμοια παραλλαγή.

Με αυτή τη μικρή διαφορά τιμής, το Vivo Y16 προσφέρει ενδιαφέροντα μια σειρά από αναβαθμίσεις που αξίζει να ληφθούν υπόψη όταν ψάχνετε για ένα νέο κινητό τηλέφωνο. Όσο για με περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να φανεί στην εξήγηση των ακόλουθων διαφορών.

Διαφορά μεταξύ vivo Y16 έναντι vivo Y15s

Ο σχεδιασμός του αμαξώματος είναι ο πιο εμφανής διαφοροποιητής. Ως νέο κινητό τηλέφωνο, το Vivo Y16 σύρεται με τετράγωνο πλαίσιο ακολουθώντας την τρέχουσα τάση, ενώ το Vivo Y15s χρησιμοποιεί ελαφρώς καμπύλο σχήμα.

vivoY16 Featurez

Για να μην αναφέρουμε τους συνδυασμούς χρωμάτων που προσφέρονται είναι αρκετά διαφορετικοί. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ Stellar Black ή Drizzling Gold σώματος για το vivo Y16 ενώ για το vivo Y15s μεταξύ Mystic Blue ή Wave Green.

Τη διαφορά ακολουθεί και η σχεδίαση της μονάδας πίσω κάμερας. Με την ίδια διαμόρφωση που χρησιμοποιεί ανάλυση macro 13MP + 2MP, το Vivo Y16 έχει πλαίσιο και κύκλο φακού που φαίνονται μεγαλύτεροι από το Vivo Y15s.

Ενώ βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά, τα δύο κινητά τηλέφωνα φαίνεται να χρησιμοποιούν αρκετά παρόμοιο τύπο, σχεδιασμό και μέγεθος οθόνης. Απλώς η διαμόρφωση της κάμερας που φέρνει είναι ακριβώς το αντίθετο γιατί το Vivo Y15s είναι εξοπλισμένο με φακό 8MP ενώ το Vivo Y16 εξακολουθεί να είναι φακός 5MP.

vivo Y15s Πίσω

Αντίθετα, το vivo Y16 είναι εξοπλισμένο με μια πιο προηγμένη διεπαφή φόρτισης και ανταλλαγής δεδομένων. Το κινητό τηλέφωνο χρησιμοποιεί ήδη τεχνολογία USB Type-C που μπορεί να συνδεθεί εμπρός και πίσω. Επομένως, είναι πιο ευέλικτο από το Micro USB στο vivo Y15s.

Επιπλέον, το Vivo Y16 είναι επίσης εξοπλισμένο με πιστοποιητικά IP5X και IPX3 για να διασφαλιστεί ότι το κινητό τηλέφωνο είναι ανθεκτικό σε πιτσιλίσματα νερού και σκόνης. Έτσι μπορεί τεχνικά να είναι πιο αξιόπιστο για μακροχρόνια χρήση.

Βασικά, το vivo Y16 φαίνεται επίσης πιο ελκυστικό με τη διεπαφή συστήματος Funtouch OS 12 που αναπτύχθηκε με βάση το Android 12. Φυσικά θα έχει πιο ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά από το Vivo Y15s Funtouch OS 11.1 που χρησιμοποιεί μόνο Android 11 Go Edition.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *