21 Μαρτίου, 2023

vivo Y35 εναντίον Samsung Galaxy A23 – Κάθε ένα έχει τα πλεονεκτήματά του

Το Gadgetren – Το Vivo Y35 και το Samsung Galaxy A23 στοχεύουν και τα δύο στην κατηγορία με εύρος τιμών 3 εκατομμυρίων Rp. χρησιμοποιώντας το chipset Qualcomm Snapdragon 680 ως κινητήρα.

Ακόμα κι έτσι, και τα δύο είναι αρκετά διαφορετικά τηλέφωνα όταν τα δούμε από τις άλλες προδιαγραφές που διαθέτουν. Αυτό φαίνεται επίσης από την τιμή του vivo Y35 που άγγιξε το νούμερο των 3.399.000 Rp. ενώ το Galaxy A23 είχε την ετικέτα 3.299.000 Rp.

Με αυτές τις διαφορές, μπορούμε να σκεφτούμε πιο εύκολα πότε θέλουμε να κάνουμε πρόταση γάμου σε ένα από αυτά. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν τις ακόλουθες τεχνικές προδιαγραφές.

Διαφορά μεταξύ vivo Y35 και Samsung Galaxy A23

Η οθόνη είναι το πρώτο στοιχείο διαφοροποίησης που μπορεί να ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή αυτών των δύο τηλεφώνων. Η συσκευή vivo Y35 διαθέτει πάνελ IPS LCD μεγέθους 6,58 “ενώ το Galaxy A23 χρησιμοποιεί οθόνη PLS TFT LCD με εμβαδόν 6,6”.

Τεχνικά, οι δύο τύποι πάνελ έχουν σχεδόν παρόμοιες δυνατότητες. Ίσως να μην μπορούμε να δούμε τη διαφορά, ειδικά επειδή οι οθόνες και των δύο τηλεφώνων υποστηρίζουν ανάλυση Full HD + (2408 x 1080 pixels) με ρυθμό ανανέωσης έως και 90 Hz.

ζωντανός Υ35

Η εντυπωσιακή διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τηλεφώνων φαίνεται από τη διάταξη των κύριων καμερών που διαθέτουν. Όταν το Galaxy A23 διαθέτει ήδη τέσσερις αισθητήρες, το Vivo Y35 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί μόνο τρεις φακούς.

Το Galaxy A23 είναι σίγουρα ελαφρώς ανώτερο με έναν επιπλέον φακό. Επιπλέον, ο ευρυγώνιος αισθητήρας έχει επίσης ανάλυση 5 MP που είναι αρκετή για να καταγράψει ορισμένες στιγμές.

Το πλεονέκτημα των φωτογραφικών δυνατοτήτων του Galaxy A23 δεν οφείλεται μόνο στον αριθμό των αισθητήρων που προσφέρει. Αυτό το κινητό τηλέφωνο, από την άλλη πλευρά, διαθέτει επίσης τεχνολογία OIS (Optical Image Stabilization) που επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και βίντεο να πραγματοποιούνται πιο σταθερά.

Απλώς, η μπροστινή κάμερα του Vivo Y35 είναι εξοπλισμένη με υψηλότερη ανάλυση. Αυτό το κινητό σύρεται με φακό 16MP ενώ το Galaxy A23 είναι μόνο 8MP. Έτσι θα είναι πιο αξιόπιστο κατά τη λήψη φωτογραφιών selfie.

Samsung Galaxy A23 4G

Επιπλέον, η ικανότητα του vivo Y35 σε χαρτί μπορεί επίσης να είναι λίγο πιο ικανή. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι επειδή προσφέρει υποστήριξη 8 GB RAM ενώ το Galaxy A23 είναι μόνο 6 GB, παρόλο που και τα δύο διαθέτουν Snapdragon 680.

Αυτά τα δύο τηλέφωνα διαθέτουν επίσης τεχνολογία επέκτασης RAM. Απλώς υπάρχει μια μικρή διαφορά όπου το vivo Y35 μπορεί να επεκταθεί με επιπλέον έως 8 GB ενώ το Galaxy A23 είναι μόνο 6 GB. Αυτή η δυνατότητα χρησιμοποιεί επίσης διαφορετικό όνομα, παρόλο που η λειτουργία της είναι λίγο πολύ η ίδια.

Και οι δύο συσκευάζουν μια μπαταρία 5.000 mAh, η υποστήριξη φόρτισης Vivo Y35 θεωρητικά μπορεί επίσης να λειτουργήσει πολύ πιο γρήγορα. Αυτό το κινητό τηλέφωνο κατασκευασμένο από τη Vivo είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία που υποστηρίζει ισχύ έως και 44 W, σε αντίθεση με το Samsung Galaxy A23 που είναι μόνο 25 W.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *