27 Μαρτίου, 2023

vivo Y35 εναντίον vivo V23e – Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των δύο

Το Gadgetren – vivo έχει δύο αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα που μπορούν να ληφθούν υπόψη από όσους αναζητούν ένα κινητό τηλέφωνο με εύρος τιμών 3 εκατομμύρια Rp. Και τα δύο είναι vivo Y35 και vivo V23e.

Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το Vivo Y35 είναι διαθέσιμο στην αγορά με μία μόνο έκδοση που κοστίζει 3.399.000 Rp. Ενώ το vivo V23e που έχει επίσης παρόμοια επιλογή φαίνεται λίγο πιο ακριβό σε τιμή 3.799.000 IDR.

Η διαφορά τιμής μεταξύ των δύο τηλεφώνων μπορεί σίγουρα να ληφθεί υπόψη όταν πρέπει να επιλέξετε ένα από αυτά. Αλλά αν εξακολουθείτε να είστε μπερδεμένοι, μπορείτε να δείτε τις διαφορές μεταξύ του vivo Y35 και του vivo V23e στην ακόλουθη εξήγηση.

Διαφορά μεταξύ vivo Y35 έναντι vivo V23e

Με την πρώτη ματιά, το vivo Y35 και το vivo V23e είναι πραγματικά πολύ διαφορετικές συσκευές που φαίνονται αρκετά προφανείς από την επιλογή των χρωμάτων μέχρι τη διάταξη της μονάδας κάμερας που τυλίγει το πίσω μέρος του σώματος.

Ενώ στο μπροστινό μέρος, τα δύο τηλέφωνα φαίνονται να χρησιμοποιούν σχεδόν την ίδια σχεδίαση οθόνης. Απλώς οι προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται είναι αρκετά διαφορετικές με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ποιότητα της εμφάνισης της εικόνας και της κινούμενης εικόνας.

Η οθόνη Vivo Y35 είναι ειδικά κατασκευασμένη από πάνελ IPS LCD με ανάλυση 2408 x 1080 pixels με άνοιγμα 6,58″. Ενώ το vivo V23e έχει κατασκευαστεί με τεχνολογία AMOLED διαστάσεων 6,44 “με ανάλυση 2400 x 1080 pixels.

ζωντανός Υ35

ζωντανός Υ35

Τεχνικά, η οθόνη Vivo V23e σίγουρα μπορεί να χαλάσει τα μάτια του χρήστη γιατί έχει καλύτερα επίπεδα αντίθεσης και φωτεινότητας. Επιπλέον, υπάρχει υποστήριξη για έναν ενσωματωμένο αισθητήρα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν έχει μεταφερθεί από το Vivo Y35.

Απλώς, δυστυχώς η οθόνη Vivo V23e έχει ρυθμό ανανέωσης που εξακολουθεί να είναι στάνταρ. Σε αντίθεση με το vivo Y35, το οποίο είναι εξοπλισμένο με υποστήριξη έως και 90 Hz για να μπορεί να εμφανίζει πιο ομαλά κινούμενα σχέδια για συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Με τη διαφορά στην τεχνολογία της οθόνης που χρησιμοποιείται, τα δύο τηλέφωνα θα προσφέρουν σίγουρα μια αρκετά διαφορετική εμπειρία χρήστη. Και τα δύο υποστηρίζονται επίσης από εντελώς διαφορετικούς τύπους chipset.

Το κινητό τηλέφωνο Vivo Y35 διαθέτει το chipset Qualcomm Snapdragon 680 (6nm) με ταχύτητα έως και 2,4 GHz. Ενώ το vivo V23e βασίζεται στο MediaTek Helio G96 (12nm), το οποίο είναι ικανό να κινείται έως τα 2,05 GHz ως εγκέφαλος.

vivo V23e

vivo V23e

Όχι μόνο όσον αφορά την απόδοση, αυτή η διαφορά chipset θα επηρεάσει τις φωτογραφικές ικανότητες των δύο κινητών τηλεφώνων. Επιπλέον, και οι δύο έχουν πολύ διαφορετικές προδιαγραφές κάμερας για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Και οι δύο έχουν κύρια κάμερα με τρεις φακούς. Απλώς το vivo Y35 χρησιμοποιεί κύριο φακό 50MP, macro 2MP και bokeh 2MP όταν το Vivo V23e είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα 64MP, ευρυγώνιο 8MP και macro 2MP.

Η μπροστινή κάμερα που χρησιμοποιείται από το vivo Y35 φαίνεται επίσης νικημένη. Αυτό το κινητό τηλέφωνο οφείλεται στο ότι διαθέτει φακό ανάλυσης 16MP μόνο όταν το Vivo V23e υποστηρίζει ήδη λήψη έως και 50MP.

Τα καλά νέα είναι ότι το vivo Y35 τα αντικαθιστά όλα με μεγαλύτερη μπαταρία, παρόλο που η τεχνολογία φόρτισης είναι παρόμοια. Αυτό το κινητό τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με χωρητικότητα ισχύος έως και 5.000 mAh όταν το Vivo V23e είναι μόνο 4.050 mAh.

Επιπλέον, το vivo Y35 είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα πιο δελεαστικό σύστημα προστασίας. Αυτό το κινητό τηλέφωνο διαθέτει πιστοποίηση IPX4 αδιάβροχο και IP5X ανθεκτικό στη σκόνη για να διασφαλίσει την αξιοπιστία του όταν χρησιμοποιείται για δραστηριότητες στην καθημερινή ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *